Industrieel gebruik

In een veeleisende industriële omgeving, tijdens verschepingen of langdurige opslag kunnen roest en corrosie een ernstige bedreiging vormen voor uw machines. De unieke ruimtevaart technologie van Boeshield T-9 levert superieure en high-performance bescherming en smering die zelfs de meest zware omstandigheden weerstaat.

T-9 levert superieure en high-performance bescherming en smering die zelfs de meest zware omstandigheden weerstaat.

Boeshield T-9 werd ontwikkeld door The Boeing Company, de nr.1 in de luchtvaartindustrie, om te voorzien in de behoefte naar een high-performance, langdurige corrosie bescherming en watervast smering van metalen vliegtuigonderdelen. T-9’s unieke formule van oplosmiddelen en paraffine wax is zodanig ontwikkeld dat het in staat is om extreem diep door de dringen in spleten, daar vocht te verdringen, kleine corrosie te ontbinden en een beschermdende wax coating aan te brengen – zonder het gebruik van Teflon, siliconen, fluorkoolwaterstoffen, MEK of aceton.

Voor o.a:
  • Machines en apparatuur op (zee)transport
  • Onderdelen in opslag
  • Smering van bewegende delen in werkende machines of apparatuur.
  • Booreilanden
  • Nog veel meer industriële toepassingen

Maakt schoon. T-9 verdrijft bestaande lichte corrosie, maakt vastgeroeste delen los en verdrijft oude aanwezigde smeermiddelen. Uitermate handig om vocht te verwijderen van elektrische motoren en schakelingen, elektrische componenten, ontstekeningen en connectoren.

Eenvoudige, snelle en nauwelijks zichtbare smering.  T-9 aanbrengen en uitwrijven voor direct gebruik of anders geheel laten opdrogen voor een maximale coating. Na aanbrengen en uitwrijven droogt T-9 op tot een waxachtige watervaste laag die niet plakt en dus geen vuil, stof of modder aantrekt.

Maximaal doordringen. T-9 blijft lang genoeg vloeibaar om door te dringen tot in metaalporiën en de diepste delen van samengestelde componenten om daar een langdurige watervaste smering en beschermende laag achter te laten, zonder dat uw apparatuur uit elkaar gehaald hoeft te worden.

Assortiment