Algemeen gebruik

Work hard, play hard! Het maakt niet uit voor welke van de twee jij jouw uitrusting gebruikt, want dankzij Boeshield kan het allebei. Onderhoud is van vitaal belang om dit veilig te kunnen doen en ervoor te zorgen naar alles naar behoren werkt. De unieke waterafstotende formule van Boeshield T-9 biedt een superieure smering en langdurige bescherming tegen roest en corrosie. Maand na maand en kilometer na kilometer.

T-9 verdrijft vuil en oude smering, vermindert bestaande corrosie en scheidt vocht van metaal terwijl het tot in de kleinste bewegende delen doordringt zonder deze uit elkaar te hoeven halen.
Bij gebruik op uitrusting buitenshuis; wekelijks aanbrengen en afvegen.
Voor langdurige bescherming tijdens opslag; aanbrengen en laten drogen. Elke 6 tot 12 maanden herhalen.
Aanbrengen en afvegen zodra de materialen weer in gebruik genomen worden.

Voor gebruik bij onder andere:

  • Vrijetijdsvoertuigen; waterscooters, ATV’s, golfkarretjes, racekart, sneeuwscooters
  • Buitensport; jachtwapens, hengelsport (materiaal, molens), golf clubs, kayak frames (opvouwbaar)
  • Landbouw; machines in opslag, smering van materiaal, maaidorsers, tractoren, ploeg
  • Zware werkvoertuigen; bulldozers, grondverzet machines, shovels

Ruimtevaart technologie.
T-9 is ontwikkeld door wereldwijd marktleider in de luchtvaartindustrie, The Boeing Company, uit eigen behoefte naar een product voor hoogwaardige langdurige metaalbescherming en smering.
De unieke formule van vloeibare oplosmiddelen en paraffine wax is dusdanig ontworpen dat het zelfs tot in metaalspleten kan binnendringen en daar vocht van metaal te scheiden, lichte corrosie kan oplossen en een heldere waxachtige filmlaag achterlaat voor een langdurige bescherming. Zonder gebruik te maken van Teflon, silicone, HFK, aceton of MEK

Stabiel en veilig.
T-9 tast geen verf, plastic, rubber, fiberglas of vinyl aan. Het wordt gebruikt op motoren, bedrading, connectoren en electronica. T-9 is niet-geleidend en zal geen kortsluiting veroorzaken op de electronica. Om motoren te beschermen, aanbrengen als de motor nog warm is, maar niet meer draait. Eerst uitzetten dus.  Minimaal een paar uur wachten met starten, zodat T-9 volledig kan doordringen en het drijfgas geheel kan verdampen.

Onze garantie
Gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring weten wij dat Boeshield T-9 het beste product is in zijn soort. Als u een smeer- en anticorrosiemiddel vindt dat dieper doordringt dan T-9, laat het ons weten dan krijgt u uw aankoopbedrag retour.