gereedschap-roest

Gereedschap & Houtbewerkingsmachines

Of uw gereedschap en machines nu dagelijks gebruikt worden of ongebruikt in uw werkplaats staan, u weet als geen ander hoe belangrijk het is om uw kostbare machines te onderhouden en te beschermen tegen corrosie. Niets werkt dan beter als Boeshield T-9— het enige product dat reinigt, smeert en alle soorten metalen gereedschap maanden achter elkaar beschermt. Met name als deze zich bevinden in een onverwarmde werkplaats of vochtig schuurtje.

Gebruik T-9 om bescherming te bieden tegen roest en corrosie, zonder, zonder uw apparatuur uit elkaar te hoeven halen. T-9 blijft lang genoeg vloeibaar om diep in de kleinste delen van uw elektrische gereedschap door te dringen, zelfs tot in metaalporiën. Daar vocht te verdrijven en op te drogen tot een ultradunne watervaste filmlaag die maanden achter elkaar bescherming biedt. De unieke formule van oplosmiddelen en wax bevat geen silicone of Teflon dus T-9 heeft geen effect op houten oppervlakken of vervolgbehandelingen met een andere afwerking.

Op metalen werkvlakken van houtbewerkingsmachines presteerde T-9 als beste in een uitgebreide test door het toonaangevende Wood Magazine.  Hun conclusie: “Behalve het gedeelte dat behandeld was met Boeshield T-9 zijn alle overige gedeelten geheel verroest. Er is wat ons betreft maar één keuze als het gaat om corrosiebescherming en dat is Boeshield T-9”.

Gebruik T-9 op bijvoorbeeld:

Zaagbladen
Handgereedschap
Beitels
Metalen tafel van zaag,- freesmachine
Lintzaag
Elektronica en connectoren
Bewegende delen.
Radiaalzaag
Kettingzaag

Bescherm uw machines en gereedschap.
T-9 aanbrengen en uitwrijven voor een flinterdunne beschermende filmlaag. Eén keer week herhalen.

Bescherming tijdens opslag.
T-9 aanbrengen en laten opdrogen. Elke 6 tot 12 maanden herhalen. Pas weer verwijderen bij ingebruikname.

Dringt dieper door.
T-9 blijft lang genoeg vloeibaar om helemaal door te dringen in de kleinste gebieden en zelfs tot in metaalporiën om daar een langdurige beschermende laag achter te laten. In de meeste gevallen zonder al het gereedschap helemaal te moeten demonteren.

Assortiment