Waarom kiezen voor Boeshield T-9?

In tegenstelling tot andere producten, zal Boeshield T-9 reinigen, smeren en beschermen tegelijk.
Eén high-performance formule voor al deze functies.
Het maakt niet uit welke toepassing of onder welke omstandigheden, u kunt er van op aan dat T-9 langer zal meegaan en beter zal presteren.

Of het nu gaat om een zeewaardig jacht, een stoffige ATV of een schuifpui, T-9 helpt u uit de brand. T-9 verslaat modderige MTB trails, verregenede achteraf weggetjes en gepekelde snelwegen. Het weerstaat boerenakkers, offshore booreilanden en timmermans werkplaatsen. Voor iedereen van brandweerlieden tot jachtbouwers en van veeleisende fietsers tot sportieve zeezeilers; Boeshield T-9 is de bewezen oplossing.

Ruimtevaart technologie.
T-9 is ontwikkeld door wereldwijd marktleider in de luchtvaartindustrie, The Boeing Company, uit eigen behoefte naar een product voor hoogwaardige langdurige metaalbescherming en smering.
De unieke formule van vloeibare oplosmiddelen en paraffine wax is dusdanig ontworpen dat het zelfs tot in metaalspleten kan binnendringen en daar vocht van metaal te scheiden, lichte corrosie kan oplossen en een heldere waxachtige filmlaag achterlaat voor een langdurige bescherming. Zonder gebruik te maken van Teflon, silicone, HFK, aceton of MEK.

Reinigt.
T-9 verdrijft bestaande lichte corrosie, maakt vastgeroeste delen los en verdrijft oude aanwezigde smeermiddelen. Uitermate handig om vocht te verwijderen van elektrische motoren en schakelingen, elektrische componenten, ontstekeningen en connectoren..

Eenvoudige, snelle en nauwelijks zichtbare smering.
T-9 aanbrengen en uitwrijven voor direct gebruik of anders geheel laten opdrogen voor een maximale coating. Na aanbrengen en uitwrijven droogt T-9 op tot een waxachtige watervaste laag die niet plakt en dus geen vuil, stof of modder aantrekt.

Maximale penetratie.
T-9 blijft lang genoeg vloeibaar om door te dringen tot in metaalporiën en de diepste delen van samengestelde componenten om daar een langdurige watervaste smering en beschermende laag achter te laten, zonder dat uw apparatuur uit elkaar gehaald hoeft te worden

Eén handeling voor een langdurige corrosiebescherming.
T-9 aanbrengen op het metalen oppervlak en laten opdrogen. Hierna ontstaat een dunne diepdoordringende filmlaag die zorgt voor langdurige watervaste bescherming en smering, maand na maand, kilometer na kilometer.

Waterafstotend.
Na het intrekken (minimaal 2 uur) en afvegen van het residu zal T-9 opdrogen tot een heldere, waxachtige watervaste film die niet afspoekt in de regen, plassen of modder. Spoel gerust het zand en vuil weg, de watervaste smering blijft intact.

Veilig te combineren.
T-9 tast geen bestaande verf, kunststof, rubber, fiberglas of vinyl aan. T-9 kan worden gebruikt op motoren en bedrading. T-9 is nietgeleidend en veroorzaakt geen kortsluiting, dus veilig in gebruik bij electronica.

Uitermate geschikt voor gebruik in kustgebieden.
T-9 is zeer effectief voor het beschermen van metaal tegen zeewater corrosie.

Eenvoudig weer te verwijderen.
Gebruik een oplosmiddel of een ontvetter om T-9 weer te verwijderen, of breng opnieuw een laag T-9 aan en wacht tot de bestaande laag zich oplost en veeg daarna af met een doek.

Assortiment